WPC1

WPC szerelés, szállítás Győr és környékén

WPC Teraszburkolat

Premium Classic WPC burkolat 20.900 Ft/m2 egységáron

Tovább a burkolatokhoz

Simple WPC kerítés

14/200mm keresztmetszetű Simple kerítéselem 580cm-es szálméretben 14.900 Ft/m2 áron.

Tovább a kerítésekhez

Wpc burkolat, kerítés Győr

Megkereséseink nagyobb része Győrből illetve Győr környékéről érkezik. Amennyiben érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt, legyen az kerítés vagy teraszburkolat, szívesen állunk rendelkezésére. Ügyfeleink számára díjmentes felmérést, helyszíni tanácsadást, termékmintát biztosítunk. A wpc burkolat esetén a weboldalon feltüntetett egységáraknál felmerülhet, hogy milyen biztonsági vagy vágási tartalékkal érdemes számolni. Ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy küldjék el a felület felmért méreteit, akár egy egyszerű kézi skiccen, így egy szálra pontos mennyiségi kiírást illetve árajánlatot tudunk készíteni. Az ajánlat mellé csatolunk egy kiosztási tervet, amin lekövetheti a kalkulált mennyiségeket, illetve a wpc elemek adott felületre történő kiosztását. 

Wpc burkolat vagy kerítés szerelési megbízásokat Győrben illetve Győr környékén is meg tudunk oldani. A kivitelezést azonban csak a wpc szerkezetek felszerelésére tudjuk elvállalni, az egyéb pl betonozást, lakatosmunkákat nem tudunk megoldani.

A forgalmazott wpc termékek 90%-a raktári termék, ami az importőr budapesti raktárából kerül leszállításra. Szállítási időpontot a megrendelés utáni 2 héten belül tudunk szervezni, a kedvezőbb szállítási díj érdekében 2-3 megrendelést szoktunk egyszerre leszállítani.

Amennyiben bármi kérdése felmerül termékkel, szereléssel, termékmintával kapcsolatban, keressen minket bizalommal.

WPC Korlát

Teraszburkolatok Hosszbordás vagy famintás felületű burkolatok teraszok, medencék, kerti pavilonok,...

tovább

WPC Győr

WPC szerelés, szállítás Győr és környékén WPC Teraszburkolat Premium Classic...

tovább

wpc

WPC 10.900 Ft/szál Simple WPC kerítéselem 580cm hosszú szálméretben, sötétbarna,...

tovább